Set cadou hidratare Ser ochi 30 ml + Dispozitivul Zeitgard

Dispozitivul Zeitgard – LR Health & Beauty – Set pentru hidratare Zeitgard anti-îmbătrânire. Încetineşte semnificativ procesul de îmbătrânire a pielii. Estompează ridurile pe termen lung. Îmbunătăţeşte vizibil aspectul pielii. Setul conţine: dispozitivul Zeitgard 2, Ser pentru ochi si Gel cremă hidratant.

Cadou la set: Husa Zeitgard.

Sistemul Zeitgard anti-îmbătrânire reduce ridurile şi reîntinereşte tenul:

efecte testate şi dovedite*!

Set cadou pentru hidratare Ser ochi 30 ml + Gel crema 50 ml + dispozitivul Zeitgard - LR Health & Beauty

VERIFICA PRET
Esteto.ro
Oferta obtinuta pe June 2, 2020 11:06 am
Dispozitivul Zeitgard

• 95% dintre persoanele care au testat au observat o îmbunătăţire a absorbţiei substanţelor active în piele, în timpul folosirii dispozitivului anti-îmbătrânire Zeitgard 2

• Peste 90% dintre persoanele care au testat au simţit o hidratare îmbunătăţită a pielii

• 90% dintre persoanele care au testat au confirmat că pielea lor a devenit mult mai fermă

• Peste 80% dintre persoanele care au testat au confirmat că au observat rezultate vizibile şi palpabile imediat

• Peste 75% dintre persoanele care au testat au declarat că pielea din jurul ochilor devine vizibil mai fermă şi mai netedă

Elimină vizibil ridurile de expresie

Prin folosirea cu regularitate, Dispozitivul Zeitgard dispozitiv anti-îmbătrânire ajută la estomparea şi reducerea ridurilor. 80% dintre persoanele care au testat au confirmat un c*!

Dispozitivul Zeitgard
Dispozitivul Zeitgard – LR Health & Beauty

În combinaţie cu produsele anti-îmbătrânire special create pentru a fi folosite împreună cu acest dispozitiv, de exemplu Gelul-cremă hidratant sau Gelul-cremă regenerator, Zeitgard 2 dispozitiv anti-îmbătrânire acţionează în mod direct şi specific. Metoda termică pe care se bazează Zeitgard2 dispozitiv anti-îmbătrânire, ce alternează temperatura caldă cu cea rece, sprijină transportul substanţelor active în profunzimea straturilor pielii şi absorbţia lor la fiecare nivel.

Set cadou pentru hidratare Ser ochi 30 ml + Gel crema 50 ml + dispozitivul Zeitgard - LR Health & Beauty

VERIFICA PRET
Esteto.ro
Oferta obtinuta pe June 2, 2020 11:06 am

Odată ajunse acolo unde trebuie, acestea îşi vor face efectul mult mai rapid şi mai intens.

Astfel, pielea ta îşi va recăpăta mult mai rapid supleţea, elasticitatea şi prospeţimea.

Studiu Dermatest efectuat pe 40 de persoane în Iulie & August 2015

Setul conţine:

Zeitgard 2 dispozitiv anti-îmbătrânire

Ser pentru ochi, 30ml

Gel-cremă hidratant, 50ml

1 x GRATIS etui pentru călătorie Zeitgard

Care sunt avantajele Zeitgard 2 şi ale tehnologiei de încălzire/răcire?

Zeitgard 2 dispozitiv anti-îmbătrânire utilizează o combinaţie între tehnologia termică şi vibraţii. Acestea sunt două dintre metodele şi tehnicile deja cunoscute în dermatologie, care utilizează caracteristicile şi reacţiile de adaptare proprii pielii. În faza de încălzire se semnalizează porilor că organismul se supraîncălzeşte. Temperatura ambiantă aparentă este prea ridicată, iar organismul trebuie să se răcească. Ca atare, porii se deschid.

Acest moment este perfect pentru aplicarea simultană a produselor Zeitgard anti-îmbătrânire, pentru a stimula absorbţia substanţelor active prin pori în straturile profunde ale pielii.

În cea de-a doua etapă, faza de răcire a Zeitgard 2 dispozitiv anti-îmbătrânire, este stimulată a doua reacţie, cea de protecţie a pielii. Prin răcire se sugerează că organismul se răceşte prin acţiunea unor temperaturi scăzute. În consecinţă, porilor le sunt transmise semnale pentru a se închide.

Citeste in continuare

Astfel, produsul Zeitgard anti-îmbătrânire care se află deja în piele este absorbit în structura pielii.

Acest efect este intensificat de vibraţia dispozitivului Zeitgard 2. Pe de o parte, vibraţia stimulează direct ţesutul conjunctiv, fiind astfel stimulată micro-circulaţia din vasele mici de sânge din piele.

Astfel este optimizat aportul de substanţe nutritive şi, în acelaşi timp, sunt extrase toxinele din straturile de piele. Pe de altă parte, vibraţia împinge produsul Zeitgard anti-îmbătrânire mai adânc în stratul de piele. Produsele poţi acţiona astfel mult mai adânc în piele.

Ce se întâmplă exact în piele la utilizarea produselor noastre Zeitgard anti-îmbătrânire cu dispozitivul Zeitgard 2?

Dispozitivul Zeitgard
Dispozitivul Zeitgard – LR Health & Beauty

Produsele Zeitgard anti-îmbătrânire pătrund adânc în epidermă, unde acţionează din interior spre exterior. Temperaturile dispozitivului Zeitgard 2 activează mecanismele de acţionare şi regenerare proprii pielii, stimulându-i metabolismul, precum şi micro-circulaţia. Vibraţiile masează pielea şi sprijină efectele aplicaţiei termice, asigurând o acţiune mai eficientă

De ce recomandăm folosirea produselor de îngrijire anti-îmbătrânire Zeitgard după tratamentul cu Sistemul Zeitgard anti-îmbătrânire?

Cu ajutorul Dispozitivul Zeitgard – LR Health & Beauty dispozitiv anti-îmbătrânire, Serul pentru ochi şi gelurile Gelul-cremă sunt transportate eficient în straturile cele mai profunde ale pielii unde stimulează activ metabolismul celular şi consolidează astfel structura acesteia. Însă şi suprafaţa pielii necesită o îngrijire intensivă, relaxare şi activitate.

Rezultatul este o formulă de îngrijire foarte eficace: în substrat stimulează structura celulară, iar la suprafaţă oferă relaxare şi elasticitate. Pe de o parte, produsele de îngrijire anti-îmbătrânire Zeitgard asigură o protecţie suplimentară împotriva factorilor nocivi din mediu, cum ar fi radiaţiile UV, etc., pe de altă parte, produsele de îngrijire anti-îmbătrânire Zeitgard ajută la menţinerea efectelor sistemului Zeitgard anti-îmbătrânire. Astfel ele susţin efectele pe termen lung şi asigură alimentarea zonelor de la suprafaţa pielii şi îmbunătăţirea structurii acesteia. Produsele de îngrijire anti-îmbătrânire Zeitgard hrănesc pielea cu aminoacizi şi substanţe esenţiale. Aspectul pielii este optimizat cu ajutorul complexelor de ingrediente active foarte eficiente.

Câte minute trebuie să folosesc Dispozitivul Zeitgard – LR Health & Beauty

Vă recomandăm un tratament de încălzire-răcire de 30 secunde pentru fiecare ochi, 60 de secunde pentru frunte şi 60 secunde pentru fiecare obraz. Totuşi, dumneavoastră decideţi care este intervalul de timp pe care îl doriţi sau păstraţi.

Nu fiecare zi este la fel şi, prin, urmare şi toleranţa noastră la căldură şi la frig diferă. Încercaţi să observaţi ce este plăcut pentru dumneavoastră şi ce vă face bine. Intervalul de 4 minute pentru Sistemul anti-îmbătrânire este doar o recomandare pe care nu trebuie să o respectaţi în mod obligatoriu.

Set cadou pentru hidratare Ser ochi 30 ml + Gel crema 50 ml + dispozitivul Zeitgard - LR Health & Beauty

VERIFICA PRET
Esteto.ro
Oferta obtinuta pe June 2, 2020 11:06 am

© 2020 FashionWays.ro - un proiect sustinut de TimelessWatches.eu - Ceasuri de lux Siwss Made

Scroll To Top