Shop the look

Salopete Maia Ratiu – realizate manual

Toate aceste Salopete sunt realizate manual, încă de la etapa de tăiere a bazei, coasere la mașină și asamblare a pieselor de tipar și până la montarea fermoarului, plisarea manuală a mătasei și controlul tehnic de calitate.

SALOPETA SARAI

Salopete

SALOPETE SARAI
SALOPETE SARAI
Salopete creatie designer roman realizata din crep de vascoza cu revere de sacou, maneci crapate pana la cot si peplum. Salopeta poate fi purtata si ca tinuta pentru cununia civila. Salopeta din imagine este culoarea ivory iar modelul poarta marimea S. Iar daca doresti rochia pe masurile tale nu uita sa completezi chenarul PE MASURA TA.
image

SALOPETA KARLA

Salopete

SALOPETA KARLA
SALOPETA KARLA
Salopete creatie designer roman realizata din crep de vascoza cu pliseuri pe pantaloni, buzunare si maneci lungi.
image

SALOPETA ALTHESS

Salopete

SALOPETA ALTHESS
SALOPETA ALTHESS
Salopeta creatie designer roman realizata din crep de vascoza cu panglici plisate pe bust. Culoarea din imagine este mustar iar modelul poarta marimea S.
image

SALOPETE PORRA

Salopete

SALOPETA PORRA
SALOPETA PORRA
Salopete creatie designer roman realizata din crep de vascoza cu pliseuri pe bust si la pantalon si maneci lungi.Rochia din imagine este culoarea blue grey iar modelul poarta marimea S.
image

Fiecare piesă Maia Rațiu s-a evidențiat mereu prin tehnicile de croi și standardele de calitate superioară. Toate colecțiile sunt realizate în România, în atelierele de specialitate din Cluj și din Maramureș. Pentru realizarea unei rochii este nevoie de aproximativ 48 de ore în care 3 persoane își reunesc talentul, pasiunea pentru frumos și creativitatea pentru a croi adevărate piese de artă, articole de îmbrăcăminte unice din materiale 100% calitative: mătase naturală, bumbac și vascoză.

Poti asorta aceste salopete extraordinare cu o pereche de pantofi stiletto.

  1. […] Pantofi stiletto perfecti pentru o tinuta office, casual, dar eleganti si pentru momentul cand alegi o vestimentatie mai extravaganta. […]

    FashionWays.ro
    Logo