Pijamale si halate calduroase pentru noptile de iarna

Pijamale si halate calduroase pentru noptile de iarna

Pijama de noapte

Sa alegi o pijama de noapte sau un halat de baie este la fel de importantă ca și algerea tinutei zilnice. Important este confortul, care asigură un somn și stil bun, și care ne face să ne simțim atractive în pat. Convinge-te, că și într-o pijama poți fi sexy!

Pijama din saten, de culoare roz deschis, cu dantela la bust

Pijamaua, obiectul vestimentar al serii și al weekendurilor, care te păstrează frumoasă și sexy, în intimitatea casei tale. Pijamalele în toate culorile și materialele disponibile, te vor face să te relaxezi ca într-un concediu îndelungat, făcându-te să uiți de orice gânduri negre te-ar incomoda. Este incredibil cum un obiect vestimentar te poate face să te simți atât de relaxată.

Pijama dama Sandra

Pijama dama Sandra
CLICK PE POZE PENTRU PRETURI SI DETALII

ARUELLE – PIJAMA CATWOMAN LONG

ARUELLE - PIJAMA CATWOMAN LONG

Alege dintre aceste modele de pijamale de noapte:

Halatele de baie de damă

Înfășoară-te cu un halat călduros și relaxează-te din plin în liniștea casei tale. Deosebit de plăcut și confortabil, este ținuta perfectă, să te simți lejeră după o zi grea.

Citeste in continuare

Halatul, pufoșenia pentru ieșirea din baie, sau pur și simplu pentru a fi purtat pentru lenjerie intimă până când vă hotărâți cu ce haine o să vă îmbrăcați, este un obiect vestimentar care, cu siguranță nu lipsește din nicio casă. Halatul prin materialul lui moale, aduce corpului o stare de confort sau chiar de leneveală, o căldură care aduce cu sine siguranța momentului și mult calm.

Halat de baie dama ELLY LATTE

Halat de baie dama ELLY LATTE
CLICK PE POZE PENTRU PRETURI SI DETALII

Capot satinat Bride

Capot satinat Bride

Capot satinat, delicat Bride cu inscriptie din pietricele stralucitoare. Tivul dantelat din zona mansetelor completeaza designul minimalist. O alegere ideala pentru ziua cea mare a viitoarei mirese.

HENDERSON LADIES - HALAT de Noapte

© 2020 FashionWays.ro - un proiect sustinut de TimelessWatches.eu - Ceasuri de lux Siwss Made

Scroll To Top