Parfum Notino – cele mai mari reduceri

Parfum Notino - cele mai mari reduceri

Parfum Notino – cele mai mari reduceri – Acum, de la Notino, puteți achiziționa parfumuri și cosmetice de lux, de la branduri de top, la prețuri irezistibile. În fiecare zi vă pregătim noi reduceri la parfumuri, la cosmetice și la popularele seturi cadou. Profitați de promoțiile NOTINO și cumpărați ieftin cosmetice și parfumuri!

Parfum Notino pentru EA

Chloé Chloé eau de parfum pentru femei

Parfumul pentru femei Chloé Chloé este senzual, jucăuș și cu un spirit liber. Exprimă simțul pentru stil al unei femei care adoră moda, eleganța și creativitatea.

Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One eau de parfum pentru femei

Impresionați prin unicitate. Apa de parfum Dolce & Gabbana The One combină tonuri moderne de fructe cu clasicul buchet de flori albe, adesea întâlnit în arta parfumeriei. Tocmai în acest contrast constă forța și unicitatea sa. Pentru că așa suntem noi toate. Unice. The One.

Calvin Klein Euphoria eau de parfum pentru femei

Nu aveți nevoie nici de ciocolată, nici de declarații de dragoste, pentru a trăi o euforie a simțurilor. Apa de parfum Calvin Klein Euphoria ne prezintă o lume misterioasă, plină de natură sălbatică și de flori exotice, care vă conferă un farmec senzual și o senzație de plăcere sublimată.

Chopard Wish eau de parfum pentru femei

Chopard Wish eau de parfum pentru femei reduceri la parfumuri

Compozitia neobisnuita a parfumului face ca orice femeie sa se simta speciala si rasfatata.  Notele misterioase de violete se combina perfect cu senzualitatea si delicatetea esentelor de trandafir si prospetimea salcamului. Pentru a te simti ca o regina si a te diferentia de cei din jurul tau, alege cel mai frumos diamant- Chopard Wish!

Parfum Notino pentru EL

Bvlgari Man in Black

Bvlgari Man in Black eau de parfum pentru bărbați reduceri la parfumuri

Bvlgari Man In Black este un parfum bărbătesc sofisticat, care simbolizează zeul pământului, cel puțin în ceea ce priveşte ingredientele aromatice. Are o compoziție dulce cunoscută, plină de tonuri picante și calde. Un parfum destinat bărbaţilor moderni și carismatici, care au un stil propriu.

Citeste in continuare
TOP 10 Cele mai bune parfumuri de damă

Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne Invictus eau de toilette pentru bărbați reduceri la parfumuri

Paco Rabanne Invinctus este un parfum barbatesc fresh, usor si clar, ce emana prospetime si siguranta. Creat special pentru barbatul dinamic, cu simt de invingator si mereu creativ, Invictus vine cu un design aparte, sticla este in forma unei cupe.

Hugo Boss BOSS Bottled Intense

Hugo Boss BOSS Bottled Intense reduceri la parfumuri

Exprimați-vă din plin forța caracterului. Apa de parfum pentru bărbați Boss Bottled Intense, de la Hugo Boss, este parfumul ideal pentru bărbatul modern care își trăiește viața intens și la maxim. Fiți bărbatul momentului cu un parfum Notino.

© 2020 FashionWays.ro - un proiect sustinut de TimelessWatches.eu - Ceasuri de lux Siwss Made

Scroll To Top