Sampoane pentru par gras – cele mai bune 15 produse

sampoane pentru par gras

Cele mai bune sampoane pentru par gras – Un par poate fi normal, uscat sau gras. Acestea sunt cele trei tipuri de par. Acestora li se pot adauga o serie de probleme cum ar fi subtierea firului, matreata, detriorarea sau caderea lui.  Dintre tipurile de par existente, parul gras pare sa ridice cele mai mari dificultati pentru persoana care are ghinionul sa detina un astfel de tip de par. Stilistii sustin ca factorii genetici care influenţează ingrasarea pot fi usor modificati in timp. Si ca 90% dintre aceste probleme pot fi rezolvate prin tehnologie si cu produsele profesionale pentru par gras pe care le avem la dispozitie. Ei se refera astfel la folosirea sampoanelor pentru par gras.

Samponarea in exces nu este solutia magica pentru parul cu tendinte de ingrasare. Hairstylistii spun ca, de fapt, secretul este sa alegi produsele de ingrijire potrivite, sa folosesti un sampon special conceput pentru par gras si sa iti cureti parul de maximum doua sau trei ori pe saptamana.

Ai parul gras? Atunci te afli unde trebuie! Pe site-ul esteto.ro cu siguranta vei gasi cele mai bune sampoane pentru par gras care sa te multumeasca!

Citeste in continuare
Parfum Notino - cele mai mari reduceri

 

© 2020 FashionWays.ro - un proiect sustinut de TimelessWatches.eu - Ceasuri de lux Siwss Made

Scroll To Top